пʼятниця, 3 березня 2017 р.

Скайп-проект "WebЛіт Портал: з письменниками на зв'язку":))

  Відбулось віртуальне знайомство та водночас і натхненна розмова із українським письменником, журналістом, редактором, видавцем, лауреатом літературної премії "Великий їжак" Валентином Бердтом.
   Автор дитячих творів "Марципан Пломбірович", "Мій друг Юрко Циркуль", "Все починається в 13" розповів про сучасних підлітків, про те, яку роль у його житті та творчості виконує дочка Яна та кіт Марципан, згадав, яким був у свої 13... та відповів на численні запитання дітей. 
  Приємною несподіванкою стало для п. Валентина те, що діти, актори літературного обєднання "Муза", що діє в Центральній дитячій бібліотеці м. Львова, готують інсценівку за його твором "Все починається в 13".
  На завершення нашої розмови, письменник побажав усім присутнім дітям залишатися дітьми у своєму ж дитячому віці, не шукати в собі геніальності, адже у кожному з нас живе геній та просто бути  самими собою!



Довідка: Валентин Бердт (нар. 10 вересня 1967 року) –український письменник, журналіст, редактор, видавець. Літературну творчість розпочинав як поет. Видав збірку верлібрів «Потойбіччя». Вірші та оповідання друкувались у місцевій періодиці, українських часописах «Український засів», «Медіа-поліс» та антології молодої поезії «Початки» («Смолоскип», 1998). Як прозаїк дебютував романом «Останній клієнт». З 2009 року активно працює в дитячій літературі. Лауреат творчих конкурсів «Часопис», «Часопис-2000», «Коронація слова» (2009, 2012), переможець літературної премії «Великий Їжак» (2012).

До речі, а чи пам'ятаєте себе ви у свої дитячі чи підліткові роки???

Ведучі події: Олеся Садовська
                       Оксана Микитин

Фото:             Роман Денис

Немає коментарів :

Дописати коментар