середа, 10 лютого 2016 р.

Не пропустіть кращу десятку книжок цієї зими...

Запрошуємо вас поринути в захоплюючий світ читання з довгоочікуваними новинками і всесвітньо відомими творами українською мовою. 
крадійка книжоксмажені зелені помідори
В основі сюжету нового твору Люко Дашвар «ПоКров» доля семи колін нащадків багатого хорунжого Яреми Дороша, який згрішив, закохавшись у юну Перпетую, і помер, не дочекавшись народження плода цієї злочинної любові. Ображена дружина проклинає рід Дорошів, сподіваючись, що щастя та продовження в нащадках матиме лише гілка її сина, законного спадкоємця. Однак Перпетуя, котру життя закидає з Чернігівщини аж до Канади, вирішує інакше: зібрану ціною тяжких нестатків скриню із золотом вона заповідає нащадкам обох гілок роду Яреми.
Вражаючий роман Маркуса Зузака «Крадійка книжок» — ще одна яскрава новинка. Тепер можете прикрасити свою бібліотеку українським виданням цього приголомшливого бестселеру. Болючі спогади своїх батьків-емігрантів про такі несумісні речі, як дитинство, війна й Голокост сучасник Маркус Зузак поклав в основу історії про маленьку дівчинку Лізель Мемінґер, яка в страшні роки Другої світової, навчившись читати за посібником гробаря, збагнула силу Слів і, втративши все інше, вижила — завдяки лише цій силі.
Роман відомої американської письменниці Фенні Флеґґ «Смажені зелені помідори в кафе "Зупинка"» критики називають сучасною класикою. Любов і ненависть, расова нетерпимість і взаємоповага, честь і підлість, перемога й поразка, щастя й горе — усе це переплелося в цікавій невимушеній оповіді та ніби залучає читача стати учасником описаних подій.
дикая одиссеяярмарок нічних жахітьсвітло між двох океанів
В «Дикой Одиссее» Ніколя Ваньє розповідає про свою поїздку дикими місцями Далекого Сходу, Сибіру, Китаю і Внутрішньої Монголії. Його історія пройнята безмежною ніжністю і вдячністю до чотириногих друзів, і сповнена любові до планети Земля. Незвичайні зустрічі, неординарні ситуації, захопливі пригоди — усе це у книжці Ніколя Ваньє.
Двадцять оповідань дарує своїм шанувальникам Стівен Кінг у новій збірці «Ярмарок нічних жахіть». Запрошує зазирнути у прочинені двері до потойбічного світу та гарантує, що ваша спина візьметься сиротами. Кожному з оповідань, новому чи переписаному, передує коментар, у якому Король розповідає історію його написання.
Ще одна гучна новинка цього сезону — світовий бестселер М.Л. Стедман «Світло між двох океанів». Дебютний роман австралійської письменниці став справжньою літературною сенсацією. Книга більше року була у списку бестселерів The New York Times, відзначена престижними австралійськими нагородами в номінаціях «Краща проза», «Кращий дебют», «Книга року»... У 2012 році читачі Goodreads визнали «Світло між двох океанів» найкращим історичним романом. Очікується екранізація від студії Стівена Спілберга.
львів.кава.любовад 242заїрключ к бессмертию
Також в десятку кращих книг потрапили неймовірно теплі та щирі історії зі збірки «Львів. Кава. Любов», спільний книжковий проект «Клубу Сімейного Дозвілля» з Радіо Свобода «АД 242. Історія мужності, братерства і самопожертви», найвідоміший роман Пауло Коульйо про відносини і любов — «Заїр» та новий детектив від Сергія Пономаренко«Ключ к бессмертию».

x

Немає коментарів :

Дописати коментар